Bijgebouwen met wooncomfort

BIJGEBOUWEN MET WOONCOMFORT

Met Systimber houtschakelbouw bouw je bijgebouwen met wooncomfort 

Wij leveren bijgebouwen met wooncomfort. Zowel als bouwkit als volledig gemonteerd. Al onze modellen worden gemaakt in de Systimber massieve houtschakelbouw techniek. Systimber is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van het hout opvangt. De elementen zijn voorzien van dubbele EPDM-dichtingen welke zorgen voor een perfecte water-, lucht-, en geluidsdichtheid. Deze luchtdichte manier van bouwen in combinatie met de slechte thermische geleidbaarheid van massief hout zorgt ervoor dat u het gehele jaar rond comfortabel kunt genieten in uw houten bijgebouw. Leven in massief hout is gezond en zorgt voor een perfect op de mens afgestemde atmosfeer.

De massieve houten elementen zijn maatstabiel en komen in een mooie zichtkwaliteit. Op deze wijze heeft men zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een mooie zichtzijde die geen verdere afwerking nodig heeft. Voorbewerking in een kleur naar keuze of verduurzamen behoort tot onze standaard mogelijkheden.

 Wij ontwerpen en leveren voornamelijk maatwerk, en beschikken tevens over enkele voorbeeld modellen. Voor de professional en handige doe-het-zelver leveren wij bouwkits. Deze zijn middels CNC gestuurde productie tot op de mm-nauwkeurig op maat gemaakt. De bouwkits zijn voorzien van een uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Modellen

Om u een richting te geven in de mogelijkheden van de opties van Systimber hebben we een aantal vaste modellen. Alle modellen zijn naar eigen wens aan te passen. Daarnaast behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Lake house

Meer

Garden Loft

Meer

Box

Meer

Tiny Barn

Meer

Forest shelter

Meer

Lounge

Meer

Tiny Loft

Meer

Loft home

Meer