Over ons

OVER ONS

Er is niemand die in zijn eentje successvol wordt

Onze kernwaarden

Wij geloven in samenwerken 

En daarmee bedoelen we niet zomaar samenwerken, maar iedere partner zo betrekken dat het voor hem/haar leuk is om het allerbeste van zichzelf te laten zien. 

Niet alleen bij alle projecten die we met elkaar realiseren,  maar ook voor een continue optimalisatie,
verbetering en innovatie 

Onze manier van werken

Ontzorgen

Er moeten een groot aantal keuzes worden gemaakt voordat een verbouw/aanbouw/nieuwbouw is gerealiseerd. Voor de een is dit makkelijker dan voor de ander. Wij ondersteunen u op die punten waar u ons nodig heeft.

Ontwerp

Smaken verschillen, wensen zijn nooit hetzelfde en percelen liggen net anders. In veel gevallen leveren we daarom maatwerk oplossingen. 
Na inventarisatie van uw wensen maakt een architect, eerst een concept ontwerp. Regelmatig overleg vindt plaats om met u tot een definitief ontwerp te komen.

Vergunningen

Welstands- en vergunningseisen verschillen per gemeente. Daarnaast is de bestaande bebouwing en het oppervlakte van uw perceel van belang. Wij controleren de vergunningsplicht. In veel gevallen kunnen aanbouwen en tuingebouwen vergunningsvrij worden gerealiseerd. Als dit niet het geval is, verzorgen wij voor u de vergunningsaanvraag.

Doorlooptijd

U kunt er vanuit gaan dat het traject vanaf kennismaking tot aan het definitieve ontwerp minimaal vier weken zal duren. De verdere doorlooptijd is afhankelijk van vergunningen, productie en plaatsing.

Bouwbegeleiding

Onze producten onderscheiden zich in eenvoud. Met wat handigheid kunt u zelfs zelf bouwen. Uiteraard ontzorgen wij u graag en begeleiden wij de bouw van idee tot aan de oplevering.

Ons team

Bas Leegwater

Oprichter

Joost Keijzer

Creatief tekenaar

Madelon Schuijt

Oprichter