Tiny houses

TINY HOUSES

Een Tiny House wordt gedefinieerd als een zelfstandige verplaatsbare unit  die voor de bewoner dienstdoet als volwaardige woning waarbij het vloeroppervlak niet groter is dan 50m2

Zelfstandig verplaatsbaar betekent niet dat er wielen onder moeten zitten. Wij realiseren dit door het toepassen van slimme materialen. Grondankers die weer verwijderbaar zijn, geïntegreerde vloerplaten met hoge isolatiewaarde en relatief lichte bouwmaterialen. Wij bouwen onze tiny’s zo dat ze demontabel zijn, maar een hijsvoorziening creëeren is ook geen probleem. 

Van zelfbouwpakket tot maatwerk

Zelfvoorzienend wonen is voor velen een droom. Maar heeft u ook al gedroomd over zelf bouwen? 

STANDAARD PAKKET

Alles zelf doen? Kies dan voor een bouwkit. Je ontvangt van ons alles wat je nodig hebt voor de bouw van het casco. CNC aangestuurd maatwerk, een goede montagehandleiding en ondersteuning wanneer jij dat wenst.

MAATWERK

Weet je al heel goed hoe jouw Tiny eruit moet komen te zien of wil je echt een uniek exemplaar dat speciaal voor jou is ontworpen? Kies dan voor maatwerk. Met behulp van onze creatief tekenaar vertalen wij jouw wensen naar een tekening.

MONTAGE

Wij kunnen alles regelen en uit handen nemen, maar je kunt montage ook zelf doen. Oplossingen daar tussenin zijn er ook. Het casco is waterdicht en luchtdicht, waardoor je ervoor kunt kiezen om de afbouw in fases uit te (laten) voeren. Ideaal voor kleinere budgetten of als je nog niet precies weet hoe je het wilt hebben.

OFF GRID

De Tiny houses kunnen zo worden ontworpen en geleverd dat geheel zelf voorzienend wonen mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden en laat vooral jouw wensen hierin weten.

Prijsindicatie

Deze prijsindicatie is bedoeld om u een beeld te geven van de mogelijkheden die wij bieden en gebaseerd op bovenstaand model in de afmeting 6*3 meter. De basis bestaat uit massieve duobalken van 78mm dik vurenhout, technisch gedroogd tot 12%, computer gestuurd op maat gezaagd en geboord. De kit wordt geleverd inclusief alle verbindingsmaterialen voor de opbouw, kozijnen, ramen en deuren van Meranti met 4-laags coating inclusief dubbel glas, zoals op de foto’s. Daarnaast is uitbreiding mogelijk met 1 of meerdere van de pakketten.

De binnendeur met gelijk profiel en de ladder met rails van de foto zijn los verkrijgbaar.

VLOER plus

€ volgt

inclusief BTW

  • zwevende vloer binnen (Systimber)
  • terrasplaat 3*3 meter van Systimber
  • 8 funderings-schroeven van 3 mtr
  • 2 stalen HEA 120 liggers van 9 mtr

Afwerking

€ volgt

inclusief BTW

  • Verduurzaming met Woodlife HL-50 (milieuvriendelijk)
  • 4-zijdig kleuren met watergedragen beits
  • 4-zijdig kleuren met watergedragen beits vloer en terras

MONTAGE

€volgt

inclusief BTW

  • montage huisje
  • montage pakketten
  • luchtdichte afwerking